Vi kan godt lave ting i farver!

AlfaSlide Hardinger

Hvad kan vi?

 

I mange år har vi ...

... brugt vores tid på bl.a. at udvikle hjemmesider med Umbraco CMS, som vi har brugt fast i over 12 år, men vi har selvfølgelig også udviklet specialløsninger, grafiske løsninger (til web og print) og meget mere.

Nu kombinerer vi al vores erfaring, som vi har samlet sammen siden slutningen af 90'erne i udviklingen af apps, plugins, små programmer og lignende, som vi planlægger at smide ud i cyberspace lidt efter lidt.

Vores målgruppe er både slutbrugere og andre udviklere, som gerne vil spare lidt tid på at undgå at opfinde den dybe tallerken igen. Hvad kan vi

Vi bekender os ikke til en bestemt teknologi på hverken server- eller klientsiden. Vi har erfaring med forskellige sprog og platforme som f.eks. ASP.NET og PHP og vælger det, vi synes, der passer bedst til det aktuelle projekt/produkt.


Hvad kan vi ikke?

Tidligere ville vi have sagt: "Lave kaffe!", men det kan vi rent faktisk også, selvom vi nok mest er sodavandsdrikkere - i hvert fald halvdelen af os ;-)

Men der er lidt andet, vi ikke kan.

Vi kan ikke snakke finsk, men vi kommunikerer gerne på engelsk, når vi samarbejder med internationale virksomheder/kunder.

Vi kan ikke skabe mirakler, og selvom du ville ønske, vi allerede i går havde opfundet lige netop dét plugin, der kan løse dit behov, så har vi desværre ikke endnu en tidsmaskine, der kan fikse den slags. Men har du en god idé til noget, du synes, vi skal udvikle i fremtiden, så skriv gerne til os.