Vi kan godt lave ting i farver!

AlfaSlide Hardinger

Hvem er vi?

Vil du virkelig vide det? ;-) Nå, så pyt - her er girafferne:


Karina Hjorth

Karinas primære arbejdsområder er idéudvikling og grafisk design og opsætning. Hun har en uddannelse som multimediedesigner bag sig og mange års erfaring som indholdsredaktør for forskellige større danske websites. Fritiden står oftest i musikkens tegn enten som publikum til diverse koncerter rundt om i landet, eller når hun hiver bassen frem og jammer med vennerne i de hjemlige gemakker.


Simon Hviid JustesenHvem er vi

Simons rolle er programmering og grafisk design. Han er uddannet datamatiker og mediegrafiker. I fritiden kører han rundt i det smukke danske land eller programmerer på forskellige fritidsprojekter. Han er vel det, man kan kalde en vaskeægte nørd. Men det er han ret stolt af ;-)

Begge er vi i al beskedenhed enormt gode til at få tossede ideer. Nogle af dem fører vi ud i livet, og det har af og til givet os nogle fantastiske oplevelser. Andre ender i skuffen igen og ser aldrig dagens lys, men de har formentlig undervejs bragt os tårefyldt latter og mavekrampe.

Vil du møde os udenfor arbejdstid og under endnu mere uformelle forhold, så kig efter os i lokalsamfundet. Vi er her og der og alle vegne og er altid klar på en snak -  f.eks. om handicappolitik eller grøn omstilling.

Har du ellers nogle spørgsmål om os, så hold dig endelig ikke tilbage!